Vrijdag 12 april was het dan eindelijk zo ver…

Alle voorbereidingen waren getroffen en om 13:00 zijn we gestart met alles opbouwen, klaarzetten en hebben we de laatste puntjes nog op de i gezet.

De zaal was afgeladen! Dansen, zingen, goochelen, drummen, turnen, glow in the dark, prentenboeken werden nagespeeld en er werd zelfs synchroon gezwommen! Een fantastische avond voor en door kinderen. Want dat is nou eenmaal het belangrijkste. Kinderen in hun kracht zetten. Van 0 tot 12 jaar, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

De kindercrew! 

Wekenlang zijn ze hard aan het werk geweest met alle voorbereidingen. Veel samengewerkt en een band opgebouwd met onder andere Joosje en Eevie.

Tijdens de show hielpen ze in de kleedkamers met haar en make-up, stonden ze aan de deur bij de ticketcontrole, zorgden ze ervoor dat de decors steeds weer opnieuw werden klaargezet en dansten ze de sterren van de hemel!

De gehele CREW!

Alles werd in gang gezet. Facilitair, communicatie en secretariaat, podium backstage, show en entertainment, kleedkamers backstage, licht en geluid. Ieder z’n eigen taken en samen zorgden ze ervoor dat alles op rolletjes liep. Samen maken we het verschil!

Joosje en Eevie!

Wat was het gezellig, iedere week kwamen ze langs bij de kindercrew en wat hebben we veel van ze geleerd. Ze namen de kinderen mee in hun verhalen en natuurlijk richting de bruiloft van Joosje. Het zijn tenslotte echte sterren en ze weten precies hoe ze een talentenjacht voor en door kinderen moeten begeleiden.

Presentatoren!

Sophia, Karin, Vigo en Karel. Management van Joosje en Eevie en zij hebben ervoor gezorgd dat iedereen werd aangekondigd en er ook een moment was voor reactie vanuit de juryleden.

Alle talenten! Kinderen, stagiaires, personeel, ouders…

Wat hebben jullie geschitterd op het podium. Ieder met zijn of haar talent!

Publiek!

De zaal was uitverkocht. Er werd gelachen, meegeklapt, hier en daar een traantje weg gepinkt vanwege de adembenemende acts op het podium en iedereen ontving van jullie een daverend applaus. Bedankt!

Jury!

Mevrouw Pip als voorzitter, scout in de musicalwereld en bekend in de grote stad. Meneer Stef, een enorm bekende Duitse filmproducent. En meneer Eric, bekende theaterproducent uit Amerika. Ze werken veel samen met Joosje en Eevie en stonden versteld van alle talenten binnen SKN. Ze vonden het een grote eer om aanwezig te mogen zijn.

Alle helpende handen, bedankt! Door jullie hulp konden we voor en door de kinderen een fantastische avond neerzetten.

 .